Отзиви

МНЕНИЯ на учители по музика, участници в  „Музикално-педагогическа работилница” – София, 7- 8 ноември 2014 г.:

„Тази година беше много по-интересна и практически полезна от миналата. Практическите примери, насоки бяха за мен най-полезни!”

„Благодаря на организаторите за прекрасните часове в музикално-педагогическата работилница. Прекрасна програма. Всичко беше много хубаво.”

„Много полезен курс с много интересни теми и лектори.”

„Идвам за първи път, но нямам никакви забележки към организацията. Колкото до съдържанието очаквах повече практически идеи, които да обмисля и включа в работата си. Да се наблегне на добрите практики.”

”Адмирации! „Сверих си часовника”. И в бъдеще нека има повече практически ситуации и технологии. Може и с деца.”

„Прекрасни теми, непринудени лектори с интересни подходи на работа с аудиторията. Обмяна на опит – винаги ценен, новости, стари /позабравени/ и т.н.”

„Доволна съм от курса. Доста нови и интересни неща научих от поканените лектори, които бих могла да да използвам в своята практика. „

„Много полезен курс, който трябва да да се провежда поне два пъти в годината, най-малко.”

„Курсът е полезен и добре организиран. Дава ни полезна информация – теоретична и практическа, активното участие на колегите създава креативна, творческа обстановка; опознаваме се и обсъждаме наболели въпроси и проблеми. Благодарим на колегите, които показаха и споделиха своя опит!”

„Много ми хареса . Изключително полезна за мен като професионалист.”

„Много е добра. Винаги се чувствам обогатена с нови знания теоретически и практически.”

„Чудесни са!”